Последно видяхме Сет Роугън в сериала Pam & Tommy, който пък се радва на голям успех въпреки неодобрението на Памела Андерсън. Със или без него, Роугън няма нужда да се притеснява за прехраната си, защото има доста успешен страничен бизнес.

Сет Роугън, Houseplant, марихуаната на актьора и разрастването на бизнеса му

Сет Роугън ще продава марихуана и в САЩ

Бизнесът се разраства

Говорим за компанията му за канабис Houseplant, която стартира неотдавна.

Още с пускането на сайта продажбите в Канада, където е регистрирана тя, и САЩ заваляха. А с новия дизайн на опаковките предвиждаме, че ще се увеличат още повече. Защото кутийките напомнят на кубчета лего, които могат да се съединяват една с друга.

Предлагат се в три атрактивни цвята, като всеки съдържа различен сорт от марихуана. "Искахме те да символизират игривата природа на Houseplant и да бъдат такива, че да човек да иска да ги събере и използва отново", казва Хавиер Арису от Practica - едно от двете дизайн студиа, работили по опаковките и специално разработения шрифт на компанията на Роугън.

Practica и МА-МА създават опаковките и типографията и на останалите продукти, които предлага компанията на актьора - няколко вида запалки и пепелници, които са изработени от самия Роугън. Освен фен на марихуаната, той е и запален керамик.