Преди време ви разказахме за фотографския експеримент на Кристиан Вилар, който прави най-смешните и забавни снимки на кучета в движение, докато се опитват да хванат подхвърлена бисквитка.

Кристиан Вилер и най-смешните физиономии на кучета

Най-смешните физиономии на кучета

За интересния проект на един фотограф

И точно когато изглежда, че нищо ново повече не може да се измисли в областта на фотографията за домашни любимци, ни попада Instagram профила на Сет Касъл, който пък снима кучетата под вода.

Сет работи основно в Чикаго и Лос Анджелис и е специалист в областта на фотографията на домашни любимци в документален стил, като обича да използва естествената им среда, за да ги накара да се почувстват добре и да демонстрират своя манталитет.

Именно затова Сет обича да използва водата, а резултатите са спонтанни и безценни моменти от личността на косматото ни приятелче в кадър.

Сет Касъл е един от най-коментираните фотографи в света и за работата му се говори в много списания, календари, плакати, книги и телевизионни предавания.

Фотографът има колекция от над 80 портрета на кучета от различни породи, като с всяка една снимка се стреми да улови най-уникалната страна на най-добрия приятел на човека.