Селена Гомес е сред звездите, които често и откровено говорят за проблеми с психичното здраве. Преди време тя призна, че се бори с диагнозата биполярно разтройство.

В последните месеци пък певицата и актриса не спира да трупа увереност, да оставя проблемите и неволите зад гърба си и да назовава нещата с истинските им имена, за да може да продължи уверено напред. Направи го за пореден път и в съвместното си интервю за The Newsette, което даде със своята майка Манди Тийфи.

В него Селена говори за "всички години на объркване и влюбване", след които днес може да каже, че е отворила нова страница в живота си. Сега осъзнава причината да е минала през всички тези разочарования в миналото и поуките, които може да си извади от тях.

За това определено много й е помогнала песента "Lose You to Love Me", посветена на раздялата й с Джъстин Бийбър. Именно нея определя като най-великата в музикалната си кариера досега, защото е оказала пряко влияние и върху личния й свят.

Благодарение на това, че е отгледана от майка, която винаги е назовавала нещата с истинските си имена, Гомес никога не се е притеснявала да признае за проблемите с психичното си здраве и да говори откровено за тях. Смята, че няма нищо срамно и в това, че е потърсила специализирана помощ и е била на терапия за тревожност и депресия.

Днес певицата гледа на живота от "уникална гледна точка" и осъзнава, че доскоро й е било наистина трудно просто да бъде себе си. И нищо, което прави днес, не би се случило, ако беше все още с предишното си мислене, предава People.

Селена Гомес, появата й в социалните мрежи без грим и естествената красота на певицата

Селена Гомес и естествената красота

Така я харесваме най-много

Гомес е повече от доволна, че е обърнала такова голямо внимание на психичното си здраве, защото знае, че ако не го беше направила, щеше да изпусне много възможности и нямаше да бъде това, което е днес - по-щастлива от всякога и в пълен мир със себе си.