Напук на факта, че съвсем скоро създаде собствена козметична линия, Селена Гомес все по-често се появява без никакъв грим пред своите милиони последователи в социалните мрежи.

Изпълнителката винаги е била фен на натуралната визия, а професионалните й ангажименти са причината да има толкова чести срещи с магията на грима. Очевидно тя се харесва както току-що станало от леглото, така и с усърдно направен макиаж. Но когато не й се налага, определено предпочита да е максимално естествена.

Покрай промотирането на козметичната си линия, Гомес неведнъж заяви колко е важно за нея да се чувстваш добре в кожата си. Самата тя е спряла да се опитва да бъде перфектна, благодарение на което днес е и истински щастлива.

Затова за нея е напълно в реда на нещата да седне пред камерата за поредното онлайн интервю например, без преди това да е прекарала час пред огледалото. И ефектът определено ни харесва.

Преди дни Гомес призова последователите си в социалните мрежи, които са американци, да излязат до изборните секции и да гласуват, появявайки се с мокра, начупена коса и лице, на което няма и капка грим.

След това певицата проведе и конферентен видеоразговор в напълно естествен вид, точно както ние бихме си поприказвали с някоя близка приятелка. Очевидно последните месеци, в които прекарва времето си предимно у дома, съвсем са накарали Селена да свикне с начина, по който изглежда без грим. И можем само да я похвалим за примера, който дава на младите си последователки.