Селена Гомес никога не е криела болките си - от любовните страдания през операцията по трансплантация на бъбрек до депресията и тревожността. Може би именно откровеността й привлича Алек Кешишян.

Селена Гомес, Selena Gomez: My Mind and Me и кога ще видим филма за живота на певицата

Селена Гомес без цензура

Какво да очакваме от документалния Selena Gomez: My Mind and Me

Той е режисьорът зад Selena Gomez: My Mind and Me - документалният филм за певицата, който след няколко седмици излиза по Apple TV+.

"Бъди такава, каквато си, Селена. На никой не му пука какво правиш", си казва самата певица в трейлъра на филма, който излезе на 10 октомври - Световния ден на менталното здраве. В него ще разберем борбата й с проблемите й в продължение на шест години.

Сред тях, освен депресията и тревожността, е и лупус - автоимунно заболяване, с което Гомес е диагностицирана през 2012 г. Вече 30-годишна, тя обсъжда тези свои проблеми, както и биполярното си разстройство.

Премиерата на Selena Gomez: My Mind and Me е на 2 ноември по Apple TV+. Междувременно можем да я гледаме в сериала Only Murders in the Building по Hulu и "Селена и главният готвач" по НВО Мах ни напомнят от Variety.