По всичко личи, че Селена Гомес е готова да запретне ръкави, за да ни представи нова порция вкусни ястия и интересни събеседници в четвъртия сезон на кулинарното ѝ шоу "Селена и главният готвач". Преди това обаче звездата ни разходи из впечатляващия ѝ плажен дом в Малибу, където ще готви.

Селена Гомес, Selena + Chef и кулинарното шоу на певицата по HBO Max

Когато Селена се завърти в кухнята

Смях и провалени рецепти

30-годишната актриса и певица покани камерите в къщата си на брега на океана, която ще служи като фон за предстоящия сезон на предаването. А на някои зрителите къщата може би изглежда доста позната...

Домът на Селена всъщност временно бе семейния дом на Хана Монтана по време на едноименното шоу на Disney Channel, пише People, като цитира представител на HBO, където се излъчва поредицата.

Гомес разказва как е искала да отиде в Малибу, защото това е едно от любимите места за нея и нейните приятели, на които не се наслаждават достатъчно дълго. "Беше като мечта да съм тук", казва тя, докато влиза в жилищната част на дома.

Точно до просторните прозорци, които гледат към плажа и Тихия океан, са подредени в кръг зелени столове, които звездата нарича "кръгът за говорене".

Актрисата не пропуска да покаже и прословутия okey-dokey буркан, за който обяснява, че пуска долар всеки път, когато каже фразата "защото е скучно" ("because it's lame"). Докато минава през откритата кухня, тя казва, че това всъщност не е основната кухня на дома й.

Снимка 584750

Източник: Instagram/tamarabecca

След това изпълнителката на "Who Says" показва камерите, които са разположени в стаята, включително go-pro, монтирана над печката, за да заснеме всичко, което готви. 

Предишните сезони на "Селена и главният готвач" са заснети в дома на Гомес в Лос Анджелис.

"Голяма късметлийка съм, че в крайна сметка не заснехме четвърти сезон на друго място", категорична е звездата. "Беше прекрасен начин да изкача шоуто на друго ниво, но и да прекарвам време със семейството си."

Къщата на плажа, която може да се похвали със седем спални и осем бани, е представена преди това и в "Големите малки лъжи" на HBO. Тогава тя е дом на героинята на Рийз Уидърспун.

Връзката на Селена Гомес с "Хана Монтана" е специална, защото именно ролята ѝ в сериала я изстрелва по пътя към върха. През 2007 г. тя отново се появява в шоуто - този път като поп звездата Микайла, която враждува с Монтана. След това ѝ участие, дълго време я гледахме в хитовия сериал на Disney Channel "Магьосниците от Уейвърли Плейс".

Гостите в предаването този сезон ще са знакови имена в кулинарията като Адриен Читъм, Гордън Рамзи, Кристън Киш, Мати Матесън, Ник Диджовани, Прия Кришна, Рейчъл Рей и др.

Селена Гомес, коментарите за тялото и теглото ѝ и как им отговори

Намира ли се за дебела Селена Гомес

Певицата говори откровено за теглото си

Премиерата на четвърти сезон на "Селена и главният готвач" беше на 18 август, като нов епизод ще бъде наличен по HBO Max всеки четвъртък.