Това, което много харесваме в голяма част от съвременните звезди, е как се опитват да разчупват стереотипите. А в това отношение Селена Гомес е един от най-точните примери.

Селена Гомес, Wondermind и решението да не влиза в интернет

Какво не е правила Селена Гомес повече от 4 години

И как промени живота си изцяло

Изпълнителката не се интересува особено какво се говори нито за нея, нито за външния ѝ вид. Поредното доказателство идва от видео в TikTok, в което Гомес говори за троловете и хората, които постоянно я нападат заради теглото и заради начина, по който изглежда.

Селена Гомес казва, че се е опитала да бъде по-слаба, но пък след това е влязла в Jack in the Box (американска верига за бързо хранене) и си е поръчала четири такоса, лучени кръгчета и пикантен пилешки сандвич...

Изпълнителката, която можем да гледаме в сериала Only Murders in the Building, допълва, че не я е грижа колко килограма тежи - така или иначе, хората се заяждат по тази тема. Гомес завършва с думите, че се чувства перфектно с начина, по който изглежда, пише Complex.

Only Murders in the Building, Стив Мартин, Селена Гомес, Мартин Шорт, тийзър и премиерна дата на втори сезон на сериала на Hulu

Селена Гомес ще решава ново заплетено убийство

Тийзър на втори сезон на Only Murders in the Building

Още през 2019 г. в подкаста Giving Back Generation Селена Гомес коментира нападките към външния си вид. Тогава тя каза, че заради здравословните си проблеми трудно може да регулира теглото си, а негативизмът, отправен към нея, не ѝ помага.