Неоспорим факт е, че актьорският състав играе доста голяма роля за интереса към даден филм или сериал. И колкото повече известни имена, толкова по-добре.

Ан Хатауей, Hathahate, #hathahaters, Women in Hollywood, ELLE и как актрисата е преодоляла омразата

Когато Ан Хатауей е била обект на омраза

И преодоляла ли е това актрисата

Понякога и едно е достатъчно, но когато са две, комбинацията е доста по-печеливша. Особено когато имената са на Салма Хайек и Ан Хатауей. От The Hollywood Reporter разбираме, че двете ще обединят усилия и ще ги видим заедно на екран.

Хайек и Хатауей трябва да влязат в главните роли във филм, базиран на книгата на японския автор Котаро Исака - Seesaw Monster. Освен в главните роли, двете актриси трябва да бъдат и сред продуцентите на филма, а Netflix са си осигурили правата върху книгата.

Към момента не се знае почти нищо за филма, но очакванията са Салма Хайек и Ан Хатауей да влязат в ролите на съперничи, които са принудени да работят заедно. Очакванията ни към този филм са доста високи, защото преди няколко месеца вече видяхме екранизирана творба на Котаро Исака.

"Убийствен влак", Брад Пит, Дейвид Лийч и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Убийствен влак“ с Брад Пит

Един куп наемни убийци, един влак-стрела, едно куфарче и много екшън (и смях)

Става дума за "Убийствен влак", който е базиран на романа му Maria Beetle. В него Брад Пит влезе в главната роля и видяхме колко много екшън и забавление предложи той.