Няма как това, че Роналдиньо има проблеми със закона в Парагвай, да не ни натъжава, защото сме големи фенове на бразилеца.

Роналдиньо, затворът в Парагвай и как се чувства футболистът там

Дори и затворът не може да заличи усмивката на Роналдиньо

Щастлив зад решетките

На 6 март футболистът и брат му Роберто бяха арестувани в страната, защото паспортите, които са представили, били фалшиви. Или поне такива са съмненията.

Двамата дори прекараха известно време зад решетките, но съдът реши да ги освободи под домашен арест, докато тече разследването.

Този арест обаче ще бъде в луксозен четиризвезден хотел в Парагвай. Според The Sun, Роналдиньо е настанен в президентския апартамент в хотела, който разполага с 55-инчов смарт телевизор и собствен балкон.

Снимка 475313

Източник: palmaroga.com

Брат му Роберто пък е в по-малък апартамент, но в близост до президентския. На покрива на хотела има басейн, който обаче в момента не работи заради мерките за безопасност покрай коронавируса.

Снимка 475314

Източник: palmaroga.com

Отново според The Sun, в момента президентският апартамент, в който е настанена футболната легенда, струва 87 паунда на вечер. Това, според тях, е поне три пъти по-ниска цена от стандартната, но е намалена заради пандемията.

Ако бъде признат за виновен по повдигнатите му обвинения, Роналдиньо може да получи присъда до пет години лишаване от свобода.