Напук на всички вируси и неспирно течащия ни нос, ние сме в добро настроение. Дали защото е петък, или защото наближават коледните празници, но усмивката цял ден не слиза от лицето ни.

Копнеем да завършим този материал, за да си сипем чаша вино и да послушаме нова музика. Преди да се отдадем на виното обаче, първо ще се заловим с музиката.

Точно поради тази причина няма как да подминем Роджър Уотърс. Днес, 9 декември, той представя The Lockdown Sessions - колекция от песни, сътворени в студиото му между 2020 и 2021 г.

В албумът е включено и парчето "Comfortably Numb 2022", записано по време на американската част от турнето на изпълнителя This Is Not A Drill.

Наостряме уши към Лана Дел Рей, която разкри премиерната дата на деветия си студиен албум, озаглавен Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd.

Новата колекция ще излезе на музикалния пазар на 10 март 2023г., следвайки успеха на проектите ѝ от 2021г. Blue Banisters и Chemtrails Over The Country Club. Заедно с анонса, Лана представи първата и заглавна песен.

Gorillaz споделиха още един сингъл от предстоящия си албум Cracker Island, който излиза на 24 февруари. 

"Skinny Ape" е написана и продуцирана в сътрудничество с Грег Кърстин. Меланхоличното парче започва с акустична китара, след което ритъмът се променя и преминава в синтпоп. 

Metallica, Джордж Линч, Джеф Пилсън, Поли Генова, Михаела Филева, Innerglow - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмица

С преобладаващо български предложения

В сътрудничество с Nuverse, Second Dinner и MARVEL Entertainment, диджеят и продуцент Мартин Гарикс и певецът и автор на текстове JVKE представят новата си песен "Hero". Тя е подкрепена от изпълнен със супергерои музикален клип, вдъхновен от хитовата игра MARVEL SNAP.

Две години след дебютния си албум Стъпка напред, Михаела Маринова е готова с втори, озаглавен "До безкрай". Премиерата му изпълнителката отбелязва с чисто ново видео към водещия сингъл "Две съдби".