Райън Рейнолдс е сред най-духовитите актьори и редовно се шегува в социалните мрежи, особено със съпругата си Блейк Лайвли. Но както често се случва, чувството му за хумор е солидно прикритие на сериозни проблеми.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и шегата на актьора за деня на майката

Как Райън Рейнолдс се пошегува с Блейк Лайвли

Голям е шегаджия

44-годишният актьор е баща на три дъщери - Джеймс (на 6 години), Инес (4) и Бети (1). Наскоро той сподели пред ЕТ, че част от задълженията му на родител е да моделира поведението им и да покаже какво е да си тъжен, тревожен или ядосан.

Според него "има място за всички тези неща" и те трябва да се коментират, без да се мисли непрекъснато за тях или да звучат като оплакване, защото това е "важно и освобождава другите хора".

Звездата от "Дедпул" още през 2018 г. споделя, че трябва да спортува всеки ден, за да се отърве от "демоните" си. В противен случай ставал "раздразнителен". Признава, че дори е склонен към депресия, а редовните упражнения го успокояват.

Рейнолдс обяснява проблема със "сложните" взаимоотношения с баща му през детството. "Баща ми беше корав човек. Той беше добър в много отношения, но беше строг към нас", пише Bang Showbiz.

На коя възраст сме най-нещастни

На коя възраст сме най-нещастни

Щастието не е константа

Според него всеки човек "носи своята торба с камъни". А той по нищо не се различава в това отношение, защото в дома му "никога не е било спокойно или лесно". Цял живот се е борил с безпокойството и досега винаги се е справял по различни начини.