"Приятели" е един от сериалите, които можем да гледаме отново и отново, без изобщо да ни омръзне. Сезон след сезон, с поредната чаша топло кафе в ръка. Именно кафето е един от символите на сериала. Едва ли има епизод, в който да не видим и шестимата приятели в любимото им кафене - Central Perk.

Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и закачките между двамата

Закачките под душа между Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

Приятелите знаят как да се дразнят

На феновете също сигурно им се иска да могат да прекарват толкова много време на подобно уютно място. А и на нас, признаваме. За щастие, по този повод новините са добри.

Кафене, замислено да бъде тъкмо като Central Perk от "Приятели" предстои да отвори врати в САЩ другата година. Проектът е съвместен между Warner Bros. Themed Entertainment и CenPer Holdings, LLC, които за да осъществят идеята си са подбрали експерти по кафето и храните.

Мястото ще се казва Central Perk Coffeehouse и както и вече споменахме, е вдъхновено от кафето и сериала. За "Приятели" припомняме, че е един от най-харесваните сериали в световен мащаб. Излъчва се от 1994 до 2004 г. и събира заедно на екран Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Лебланк.

Освен че феновете на "Приятели" съвсем скоро ще могат да пият кафето си в уютната атмосфера, подобно на актьорите, те ще имат възможност да му се насладят и преди кафенето да отвори врати.

Създателите на Central Perk Coffeehouse са предвидили кафето да може да се купи, за да бъде приготвяно и у дома. То вече се предлага като персонализирана абонаментна услуга, но индивидуалната продажба на пакети също е вариант.

Засега са налични три смеси кафе. Средно изпечената се казва "How You Doin'?", средно до силно изпечената - "Pivot Blend", а пък името "We Were on a Coffee Break" е запазено за най-силно изпечената смес.

Дженифър Анистън, Джъстин Теру и какво правят двамата бивши съпрузи заедно в Ню Йорк

Какво правят заедно Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дали не възраждат любовта си

"Central Perk Coffeehouse ще бъде място за феновете (и приятелите) да забавят темпото и да се съберат заедно на страхотно кафе и хапване", споделят от Warner Bros. пред People.