От това, което знаем за принцеса Даяна, можем лесно да заключим, че животът й не е бил никак лесен. И въпреки голямото количество информация за нея, винаги има какво да ни изненада.

Преди дни по-малкият брат на Лейди Ди - Чарлз Спенсър, даде интервю за The Sunday Times. В него той говори за трудностите, с които двамата са се сблъскали като деца.

Чарлз Спенсър разказва, че майка им е напуснала семейния дом, когато той е само на две години. Причината е любовно увлечение с друг мъж. Заради него тя заживява далеч от децата си, а Чарлз се оказва в интернат едва осемгодишен.

Снимка 496567

Източник: Facebook / My Beautiful Princess Diana

Той си спомня много добре и до днес, че когато майка им ги е напуснала, е обещала на Даяна, че ще се върне. Малкото петгодишно момиченце не спирало да седи на прага на вратата и да я чака, но така и не я дочакало.

Принцеса Даяна, принц Уилям, принц Хари и новата статуя в нейна чест

Как Уилям и Хари ще почетат принцеса Даяна

Какво са подготвили за 1 юли 2021 г. принцовете

Братът на Даяна определя детството си като "мъчително и ужасно", а надали и нейните спомени са били по-различни. Все пак, той успява да се справи с голямата травма благодарение на продължителна терапия. А през какво е преминала Лейди Ди и как се е борила с миналото си, остава погребана тайна, предава ET.