За някои отминаващата година приключва със смирение и равносметка за случилото се през нея, докато за други последните дни на 2022 г. поставят ударно начало на следващата. Към последните се числят принц Хари и Меган Маркъл.

Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan , част 4

Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в подкрепа

Шумотевицата около документалното им риалити Harry & Meghan още не е отминала, когато научаваме, че съвсем скоро по Netflix ще бъде излъчен и следващият проект, включен в мултимилионната сделка на херцозите със стрийминг платформата.

Live to Lead е документална поредица, която ще покаже лидери и активисти от различни сфери, които са променили света към по-добре. "Вдъхновени сме от Нелсън Мандела, който казва: Важното в живота е не простият факт, че сме живели. А начина, по който сме променили живота на другите", казва принц Хари в трейлъра.

Сред основните герои на продукцията са съдия Рут Бейдън Гинсбърг, член на Върховния съд на САЩ, активистката за женски права Глория Стейнмън, еко активистката Грета Тунберг, адвокатът по дела на социална тематика Брайън Стивънсън, новозеландският премиер Джасинда Ардърн, капитанът на националния отбор по ръгби на Южна Африка Сия Колизи и анти-апартейд активистът Алби Сакс.

Премиерата на Live to Lead е на 31 декември по Netflix. Междувременно Harry & Meghan счупи рекордите на стрийминг платформата за гледаемост на документално съдържания с цели 81.55 милиона часа гледане.