В началото на месец юли от bTV обявиха, че тази есен, освен предаванията, които ще видим, в ефира на телевизята ще можем да гледаме и цели четири телевизионни игри.

"Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно" са новите телевизионни игри в ефира на bTV

Тази есен bTV пуска 4 нови телевизионни игри

Есента се очертава да бъде интересна

Една от тях е "Колко ми даваш?". Във всеки епизод отбор от двама души ще се изправя срещу шестима напълно непознати за тях хора, чиято възраст е неизвестна.

В рамките на няколко кръга отборът от двама играчи ще трябва за определено време и пет ключа, които ги насочват към събития, случили се през годината на раждане да непознатия, да познаят неговите години.

С напредването на участниците в играта, залогът става все по-голям, а вероятността за спечелването или изгубването на по-голяма парична сума - все по-реалистична. Нещо, което определено ще всее напрежение.

Все още не знаем точната дата, на която "Колко ми даваш?" ще стартира, но бе обявено, че водещ на куизното предаване ще бъде Флорина Иванова.

Тя се завръща в ефира на bTV след като преди известно време бе част от спортната редакция на медията и водеше някои от спортните емисии.