Ако лековатостта на Bridgerton не е точно нашият тип костюмна драма, то "Позлатената епоха" предлага доста повече. Достатъчно сериалът да бъде подновен за втори сезон, а очакванията към него да са големи.

Bridgerton, сексът и романтиката във втори сезон и рекорда на сериала в Netflix

Ще изиграе ли сексът лоша шега на Bridgerton

Защо вторият сезон на сериала не е това, което очаквахме

Не е случайно - сценарист на "Позлатената епоха" е Джулиан Фелоус, отговорен за суперуспешния сериал "Имението Даунтаун".

От Deadline съобщават, че голяма част от актьорите в първи сезон ще участват и в новия. Такива са Кристин Барански и Синтия Никсън като сестрите богаташки от старата буржоазия Ван Рейн, Луиза Джейкъбсън като племенницата им Мариан, Кари Куун и Морган Спектър като новобогаташкото семейство Ръсел.

Един от основните герои, които няма да видим във втори сезон на "Позлатената епоха", е адвокатът Том Рейкс, изигран от Томас Кокрел. Както стана ясно в края на първи, героят му поема по различен път.

От Deadline коментират, че новият сезон ще представя драмите и вълненията на богаташите и техните слуги по-равномерно. Изданието отбелязва, че в досегашните епизоди само двама от 12-те основни персонажа са прислужници.

Първи сезон на "Позлатената епоха" е наличен за гледане в НВО Мах.