Вторият сезон на Bridgerton излезе само преди броени дни. Сериалът е сред най-гледаните в Netflix и вероятността вече всички негови почитатели да са го изгледали е голяма - в крайна сметка от 25 до 31 март е повече от достатъчно време.

Bridgerton, Симон Ашли и болезненият ѝ опит с носенето на корсет

Болезнената история от снимките на втория сезон на Bridgerton

Носенето на корсет не е никак лесно

Но нека не си играем с догадки, а да погледнем към нещо по-реално. Защото класацията на стрийминг платформата е повече от показателна за нестихващия интерес.

Оказва се, че новият сезон на Bridgerton вече е заел първата позиция сред десетте най-гледани сериала за седмицата 21-27 март.

И понеже числата винаги са най-красноречиви, към впечатляващата статистика може да добавим и още един факт: само за първите три дни след премиерата си в петък, сериалът е събрал 193 милиона часа гледаемост в цял свят. А така Bridgerton поставя нов рекорд. 

Впечатляващо е, че само през уикенда вторият сезон става най-гледаната англоезична продукция на Netflix, пише Just Jared. У нас зрителският интерес също е голям и към момента е номер едно по гледаемост.

Трябва да признаем обаче, че новите епизоди не са съвсем това, което очаквахме. Някак предусещахме, че сезонът ще е по-различен.

Разбира се, имахме предвид, че основната сюжетна линия вече ще бъде водена от персонажи, които досега са били второстепенни, но ни изненадва подходът за по-малко горещи сцени.

Създателите на сериала обясняват, че никога не са снимали секс сцена просто ей така, за да има повече. Никога и не биха го направили занапред, пише Metro.

"Всичко се прави с умисъл и този сезон историята е по-различна."

Bridgerton, Джонатан Бейли и какво е трябвало да правят актьорите за секс сцените в сериала на Netflix

Секс сцените в Bridgerton - изпипани до последния детайл

Странните неща, които актьорите е трябвало да правят

Тук сме напълно съгласни - втори сезон на Bridgerton определено е по-скоро романтичен. И въпреки че на моменти може и да ни липсва допълнителна доза страст, историята е достатъчно добре изпипана, за да е все така на върха на класациите.