Когато преди четири години Манчестър Юнайтед платиха близо 90 милиона паунда, за да привлекат Пол Погба от Ювентус, очакванията към френския халф бяха високи.

Мондиал 2026, САЩ, Канада, Мексико и градовете, в които ще се играят мачовете

След 1994 г. САЩ отново ще е домакин на световно първенство

Ето в кои градове ще се играе футбол след четири години

Няма и как да не са при положение, че за него са платени толкова много пари. Но Погба така и не можа да покаже защо е бил оценен на толкова голяма сума. Мъките му в Манчестър обаче са към края си, защото се твърди, че от това лято със свободен трансфер ще се завърне отново в Ювентус.

Интересното е, че същото нещо се случи и преди около 10 години, когато отново от Юнайтед, Пол Погба премина без пари в италианския гранд. В документалния филм The Pogumentary, който проследява личния и професионалния живот на футболиста до момента, обаче има нещо, което ядоса немалко хора.

Според The Guardian, във филма има сцена, в която Погба заедно с агента си Мино Райола, който почина през април след боледуване, обсъжда оферта, която Манчестър Юнайтед са му отправили, за да остане в клуба.

Спартак Москва, Байерн Мюнхен и как руснаците се подиграха на опитите на германците да привлекат Садио Мане

Руският отбор, който се подигра с Байерн Мюнхен

Проява на чувство за хумор от страна на Спартак Москва

Не стават ясни кой знае какви подробности около нея, но се чува как Погба казва, че иска да усети, че клубът наистина иска да го задържи. А това няма как да стане, предлагайки му 300 000 паунда на седмица, което определя като нищо.

Лукас Подолски, Горник Забже и как футболистът пътува с влак с феновете на отбора

Да, романтиката във футбола е все още жива

Лукас Подолски - с влака до стадиона и рамо до рамо с феновете

Именно тези 300 000 на седмица, квалифицирани като нищо, станаха повод за недоволство и подигравки в социалните мрежи. Като повечето определят изказването и отношението на Пол Погба като алчно. И така леко нсоталгично се сещаме за Лукас Подолски...