Във футбола враждите между отделни отбори са нещо напълно в реда на нещата. Тези между футболисти не са толкова често срещани, но си съществуват.

Киърън Тиърни, Арсенал и защо всички се подиграват на футболиста

Спрете Земята, искам да сляза

Дали Киърън Тиърни е намерил това, което търси

Наскоро пък се заформи словесно спречкване между Пиер-Емерик Обамеянг и Тони Кроос заради нещо много странно. В подкаста си Einfach mal Luppen Кроос каза, че въобще не разбира хореографираните отпразнувания на гол.

Според играча на Реал Мадрид те са глупави. "Дори е по-лошо, когато имат някакви скрити предмети в чорапите. Обамеянг веднъж извади маска, докато празнуваше свой гол."

Тони Кроос довършва изказването си с позицията, че за него това не е добър пример за подражание. И тези думи, разбира се, достигнаха до ушите на Обамеянг.

Играчът на Арсенал написа в Twiitter, че се чуди дали Тони Кроос има деца. И припомня, че няколкото пъти, в които е празнувал свои голове, слагайки маска (или на Батман, или на Черната пантера) е било, за да зарадва сина си.

Меган Рапино, Сю Бърд и годежът на спортистките

Две от най-добрите спортистки в света се сгодиха

Време беше Меган Рапино да сложи пръстен на ръката на Сю Бърд

И да, би го направил отново. Към картинката пък се присъедини и изпадналият в немилост в отбора на Арсенал Месут Йозил. Въпреки проблемите си с клуба, той защити съотборника си, като заяви (отново в социалните мрежи), че това е най-доброто отпразнуване на гол.

Съотборниците са, за да се защитават. Пред Bild пък Тони Кроос казва, че се чувства смутен от бурната реакция към изказването му. Но уточнява, че очаква всичко от всеки и не е голяма драма, защото вече го е оставил зад гърба си, пише Goal.com.