С повече от 1 милион последователи в Instagram и над 300 милиона гледания на клиповете ѝ в социалните мрежи, Лола Астанова е една от най-харесваните пианистки в света. Това я прави интернет сензация и ѝ отрежда място на множество престижни събития, където свири като специален гост.

За голяма радост на всичките ѝ фенове в България, носителката на редица музикални отличия, сред които Еми и Грами, ще изнесе два концерта в у нас и то след броени месеци. Един в Античен театър, Пловдив на 30 май и втори в зала 3 на НДК, София на 6 юни.

Лола Астанова се занимава с музика от шестгодишна възраст и до ден днешен не спира да развива уменията си. Тя впечатлява не само със своя прочит на класически произведения на Шопен, Лист и Рахманинов, но и с аранжиментите на хитове като "Don't Stop the Music" на Риана и "We Are the Champions" на Queen.

Атрактивната пианистка работи с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, записва дует и с Марк Антъни, а с нейния любим приятел Степан Хаусер от 2 Cellos, пресъздават по особено атрактивен и страстен начин различни музикални произведения като "Лунната соната" на Бетовен например.

Билетите на цени от 60 до 160 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим.