През последните няколко години кариерата на Пейдж Ванзант определено не се развива по желания от нея начин. Особено след напускането ѝ на UFC.

Пейдж Ванзант, сайтът ѝ и как реши да продава свои снимки

И Пейдж Ванзант продава частица от личния си живот

Тенденцията, която ни залива

Ванзант, разбира се, не се отказала от смесените бойни изкуства, като в момента се състезава в Bare Knuckle Fighting Championship, но определено не се намира в най-добрата си форма. И физически, и психически.

Пример за това е загубата ѝ миналия месец от Рейчъл Остович, която се оказа втора поредна за нея в Bare Knuckle. Мачът между двете беше своеобразен реванш, защото през 2019 г. Ванзант спечели срещу Остович на UFC Fight Night 143.

От канала ѝ в YouTube - A Kickass Love Story, обаче разбираме, че напрежението, което е изпитвала преди мача, е било голямо. С все още подуто лице от боя във видеото Пейдж Ванзант обяснява, че според нея всички са искали тя да се провали.

"Странно е колко много хората могат да мразят даден човек. Просто не го разбирам", казва във видеото Ванзант. Тя твърди, че никога не е казвала лоши неща за опонентите си и се смята за добър човек.

Веднага след края на мача с Остович пък се е чувствала много нестабилна психически и е казала на съпруга си - Остин Вандерфорд, че не иска да живее повече и че животът просто вече не е за нея.

Пейдж Ванзант, Остин Вандерфорд и подигравките, които отнасят заради снимките без дрехи

Подигравките, които отнесе Пейдж Ванзант заради снимките си

Чуството за хумор и липсата на дрехи вървят ръка за ръка

Пейдж признава, че след всичките загуби, които претърпява, единственото нещо, което ѝ доставя удоволствие са победите на Остин, пишат от MMA Junkie.