Последните няколко седмици Пейдж Ванзант и половинката ѝ Остин Вандерфорд си прекарват доста добре, въпреки че са в домашна изолация.

Пейдж Ванзант, Остин Вандерфорд и голите им снимки

На Пейдж Ванзант не ѝ трябват дрехи у дома

Този плат само пречи

За това, разбира се, съдим от профилите им в Instagram, където двамата споделят снимки, на които правят най-различни неща, но "случайно" са забравили да си облекат дрехи.

Сигурни сме, че доста хора са се порадвали на снимките, но има и такива, които не пропуснаха възможността да се пошегуват с Пейдж и Остин. В профила в Instagram mma.storytime, който е посветен на мемета, свързани с ММА, попаднахме на няколко наистина смешни снимки.

Така виждаме как би реагирал фотографът, отговорен за снимките на Пейдж Ванзант и Остин Вандерфорд, при поредната им идея за снимка.

На друга пък как реагират последователите на Ванзант при поредната снимка без дрехи. ММА звездата очевидно иска да скъси дистанцията с феновете си максимално и реши да им предостави телефонния си номер.

Пейдж Ванзант, Остин Вандерфорд и нова порция провокации от ММА звездите

Пейдж Ванзант отново провокира

Без дрехи у дома - епизод две

В Instagram тя сподели, че е получила много хубави съобщения, но и три, на които нейни фенове са снимали най-милото им и са решили да ѝ го изпратят.