Памела Андерсън е в напълно нова фаза от живота си, след като преживя няколко развода, а личният й живот е на прицел на медиите вече няколко десетилетия. Сега тя е готова да покаже истинското си лице - буквално, и да се завърне към големия екран.

Памела Андерсън е перфектна и без грим

Памела Андерсън не смята да спира

Доказателството - корицата на Perfect Magazine

56-годишната звезда от "Спасители на плажа" ще участва в нова версия на популярния в началото на 90-те филм "Голо оръжие". Развит от телевизионния сериал "Полицейски отряд", поредицата "Голо оръжие" включва три филма.

Дали толкова ще са и в новия си вариант не е ясно, но затова пък актьорите в главните роли определено ни дават основание да очакваме много. Андерсън ще е в ролята съблазнителната и не особено умна Джейн Спенсър.

Снимка 636528

Източник: GettyImages

Чарът й успява да омагьоса детектив Франк Дребин, който въпреки непохватността си успява да разрешава сложни криминални случаи. В оригиналната поредица ролята се изпълняваше от Лесли Нилсен, а сега като детектив Дребин ще видим Лиъм Нийсън ("Списъкът на Шиндлер", "Наистина любов").

Снимка 661470

Източник: GettyImages

Режисьор на новата версия на "Голо оръжие" ще е Акива Шафър, а сценарият е поверен на Дан Грегър, Дъг Ман и самия Шафър, вече работили заедно по "Чип и Дейл: Спасителен отряд". Очаква се филмът с Памела Андерсън и Лиъм Нийсън да излезе на екран на 18 юли 2025 г., пише Deadline.