По-малко месец ни дели от излизането на първите епизоди на дългоочаквания сериал, посветен на любовната история между Памела Андерсън и Томи Лий. И по-точно, на видеозаписите от медения им месец, станали публично достояние.

Pam & Tommy, Лили Джеймс, Себастиян Стан и тийзър на сериала на Hulu за секс скандала с Памела Андерсън и Томи Лий

Тийзър на сериала за секс скандала с Памела Андерсън и Томи Лий

Pam & Tommy идва скоро

Вече разполагаме и с пълен трейлър на Pam & Tommy, като в двете главни роли ще видим Лили Джеймс и Себастиан Стан.

Припомняме набързо тази съвсем действителна история. Секс символът Памела Андерсън и барабаниста на Motley Crew се запознават през 1995 г. и се женят четири дни по-късно. Меденият им месец и всички моменти, свързани с него - да, сексът, за записани на видео за лично ползване.

Докато един недоволен майстор, работил по дома им (в ролята е Сет Роугън), не решава да открадне каквото успее от тях, включително и въпросната касета. Въпрос на време е тя да се окаже онлайн и да се превърне в един от най-известните секс скандали в поп културата.

Пред ET Себастиан Стан разказва, че неговият грим за снимачния ден е отнемал два часа, а този на Лили Джеймс - три. "За първи път видях Лили като нея си в края на снимките след пет месеца и се зачудих коя е тази. Май тогава се запознахме реално", разказва актьорът.

Премиерата на Pam & Tommy е на 2 февруари по Hulu.