Последните години изглеждат изключително натоварени за Никол Кидман в професионално отношение. В момента всички очакват да я видят в Babygirl - еротичен трилър, в който тя е изпълнителен директор, започнала връзка със стажант (в ролята е Харис Дикинсън).

Никол Кидман и Антонио Бандерас в еротичния трилър Babygirl - един от най-горещите филми на годината

Никол Кидман и Антонио Бандерас в еротичния трилър Babygirl - един от най-горещите филми на годината

Сексуални фантазии и желания в най-разобличаващата роля на актрисата досега

Междувременно я видяхме в редица доста завладяващи сериали - последният беше The Perfect Couple на Netflix, а преди това я гледахме в Nine Perfect Strangers и "Големите малки лъжи". Двата последни са екранизации по романи на Лиан Мориарти.

Мориарти и Кидман явно си партнират чудесно, защото ще работят по нов проект заедно - екранизацията на романа на австралийската авторка Here One Moment. "Толкова съм щастлива от продължаващото ми партньорство в Лиан и съм благодарна да я смятам за близък приятел", коментира 57-годишната актриса пред Deadline.

Сю

жетът на Here One Moment е достатъчно любопитен, за да го очакваме и ние с интерес. Действието се развива на борда на самолет. По време на полета мистериозна жена разкрива почти на всеки един от пътниците кога и как ще умре.

Няколко месеца след полета един от пътниците умира точно както е било предсказано, двама други по-късно - също. Големият въпрос в сюжета на книгата на Лиан Мориарти и бъдещия сериал с Никол Кидман е бихме ли променили живота си, ако знаем кога ще умрем. Или ще се опитаме да надхитрим съдбата?