"Новите съседи" е един от малкото сериали, които човек може да е гледал поне два пъти, но това да не го спре да го прави отново и отново.

"Новите съседи" по bTV Comedy и новината за излъчването на новите сезони

Двойна изненада за феновете на "Новите съседи"

Испанската комедия се завръща ударно

Испанският сериал е успешен не само в Испания, но и се радва и на изключително голяма фен база в България. Именно "Новите съседи" е един от сериалите, които са неизменна част от програмата на bTV Comedy.

А по случай 15-та годишнина на телевизията у нас ще дойде един от емблематичните актьори - Начо Герерос. Всъщност рожденият ден на bTV Comedy е на 1 октомври, защото именно на тази дата през 2009 г. телевизионният канал стартира своя ефирен път.

От канала твърдят, че са подготвили много изненади за зрителите си, а най-голямата е идването на актьора от "Новите съседи" в България по тяхна покана. Начо Герерос, който в сериала влиза в ролята на Коке Калатрава, ще дойде у нас в края на ноември, за да се срещне с феновете си тук.

Предаването, с което Флорина Иванова се завръща в bTV

Предаването, с което Флорина Иванова се завръща в bTV

Именно тя ще е водещ на "Колко ми даваш?"

Към момента от bTV Comedy не дават повече информация за предстоящото събитие. Те обаче загатват, че такава ще има съвсем скоро в официалната им Facebook страница.