Отдавна се отказахме да броим колко пъти сме гледали "Новите съседи", но е факт, че испанският сериал трудно може да ни омръзне.

В момента по bTV Comedy се излъчва сезон номер 12, който вече видяхме за първи път преди около година. А добрата новина за всички фенове на "Новите съседи" е, че след няколко дни за първи път ще видим и новия 13-ти сезон.

Той до момента не е излъчван в България затова и вълнението е голямо. В него ще има редица промени като познатите ни съседи ще са в по-различен състав. Ще видим нови персонажи, а някои от старите и добре познати като Енрике Пастор (Хосе Луис Хил), Нинес Чакон (Кристина Медина), Ракел Вилануева (Ванеса Ромеро), Алба Ресио (Виктор Палмеро) и Чуса (Пас Падийа) ще отсъстват.

Снимка 648387

Източник: bTV

За сметка на тях цели 10 нови лица ще ни забавляват. Новият сезон има само осем епизода, но това се компенсира с още една добра новина. Веднага след него bTV Comedy ще излъчи и най-новият 14-ти сезон на "Новите съседи".

Той също ще бъде с осем епизода като в него ще се завърне и Пас Падийа в ролята на Чуса. Хосе Луис Хил, екранният Енрике Пастор обаче не се очаква да направи завръщане заради здравословните проблеми, които има. Има надежда обаче, че това ще се случи в 15-ти сезон, който обаче за момента не е официално потвърден.

Снимка 648386

Източник: bTV

В 13-ти сезон на героите ще им се наложи да се преместят в нова сграда след като домовете им в "Мирадор де Монтепинар" бяха отчуждени. Там обаче те ще са принудени да живеят с нови съседи и да се подчиняват на решенията на властна домоуправителка, която ръководи блока с твърда ръка.

Сред новите лица ще са Грета и Естебан - традиционно испанско семейство - тя е фармацевт и домоуправител, а той е държавен служител. Виктория Рафаела разорена аристократка, която живее с личната си асистентка Логи.

Снимка 648385

Източник: bTV

Алонсо пък е е успешен предприемач, който ще се впусне в любовна афера с Маите. Оскар е привлекателен фотограф, винаги заобиколен от красиви жени. Там е и Анди - художничка, която работи като сервитьорка. Не бива да забравяме и Карма - пансексуален/а инфлуенсър/ка.

Излъчването на новите епизоди на "Новите съседи" започва от 12 декември всяка делнична вечер по bTV Comedy от 20 ч.