Без да сме заемали високи държавни позиции, си даваме сметка, че да си на подобен отговорен пост не е никак лесно. Ползите със сигурност са много, но негативни също не липсват.

Мишел Обама и съветът й за успех

Мишел Обама и съветът й за успех

Първата дама отново ни вдъхновява

Потвърждение на тези наши думи идва и от последното интервю на Мишел Обама. Пред CBS News тя споделя, че в периода, в който Барак Обама е президент на САЩ, дъщерите ѝ са били най-потърпевши от вниманието към родителите им.

Заради поста на баща им, Малия и Саша е трябвало да ограничават преспиванията у приятели. А големият проблем е, че заради мерките за сигурност Мишел е трябвало да обяснява на родителите на приятелите им, че къщата им трябва да бъде претърсена за оръжия и наркотици.

А ако случайно има такива, е по-добре да кажат, защото така или иначе ще бъдат намерени. Родителите на децата е трябвало да бъдат и проверявани за предишни провинения.

И след цялата тази процедура, по време на престоя около къщата е трябвало да има няколко въоръжени мъже, които да гарантират сигурността на Малия и Саша. А всичко това си е доста стресиращо и за приятелите, и за родителите им. Шеговито Мишел Обама дори казва, че е изненадана, че дъщерите ѝ въобще имат приятели.

Мишел Обама, Fortnite и танцът Orange Justice

Защо Мишел Обама танцува с Дядо Коледа

И какво общо има играта Fortnite

Тя не пропусна и възможността да даде съвет, свързан с брака. Според нея е важно да се ожениш за човек, който иска да успееш точно толкова, колкото и самият той.