Обладани от магията на богатството, хората като нищо могат да се превърнат в нелепи карикатури.

“Монолози на вагината”, Стоян Радев, Койна Русева, София Бобчева, Светлана Бонин и новата премиера в Театър “Сълза и смях”

Отвъд консерватизма: “Монолози на вагината”

Когато жените се изповядват

Обикновено в такива случаи ставаме свидетели на големи човешки терзания и падения. И точно такива очакват зрителите на новото премиерно представление на Сатиричния театър. "Милионерът" е по Йордан Йовков и със сценичната версия и режисура на Николай Урумов.

Той издава, че постановката е комедия за низките страсти, подвластни на парите. Историята ще ни накара да се запитаме докъде могат да бъдат принизени човешкото достойнство и морал, заслепени от опустошителната сила на парите. А на финала ще разберем кое ще надделее - металният звън на милионите или кристалният звън на чистата любов, вечният стремеж към власт и пари или пък яркият порив на чувствата.

Снимка 611041

Източник: satirata.bg / фотография Петър Петров

В главите роли в "Милионерът" са Константин Икономов, Силвия Лулчева, Стефания Кочева, Александър Григоров, Димитър Баненкин, Ивайло Калоянчев и Теодор Елмазов. Сценографията и костюмите са на Петя Боюкова, а музиката - на Калин Николов.

“Джийвс и Устър в Пределно неясно“, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и новата премиера в Theatro отсам канала

Какво събира Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев заедно

Оплетени истории и дебели интриги

Премиерата на "Милионерът" е на 23 март от 18:30 ч. в Сатиричен театър "Алеко Константинов". Следващите дати са 27 март и 8 април, а цялата информация за представлението е тук.