Остава около месец до края на президентския мандат на Доналд Тръмп и до момента, в който той и съпругата му Мелания ще трябва да напуснат Белия дом. А спекулациите какво ще се случи с тях като семейство и как ще продължи животът им от тук нататък започнаха още с обявяване на победата на Джо Байдън.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и ще се разведат ли след президентските избори в САЩ

След изборите - развод

Това ли е краят на семейство Тръмп

Според някои, все още настоящата Първа дама на САЩ ще се възползва от ситуацията и възможно най-скоро ще подаде документи за развод. Дали тези предположения ще се опровергаят, очакваме да разберем.

Мелания публично се застъпи за съпруга си, който до последно отказваше да приеме загубата си на изборите. Но междувременно госпожа Тръмп е разпоредила на екипа си да направи проверка на финансовото състояние, с което ще разполага след напускането на президентската резиденция.

Снимка 509142

Източник: GettyImages

От нея с разочарование е разбрала, че няма да й се полага нищо от парите на данъкоплатците и може да получава само пенсия от 20 хиялди долара годишно, ако съпругът й умре. Започнала е и да мисли за преместването си обратно в имението Мар-а-Лаго, като дори вече е предприела някои освежителни дейности, които да завършат преди връщането им.

Семейното имение е с площ на основната сграда от 3000 квадратни метра, но те изглеждат направо незначителни на фона на 55-те хиляди квадрата на Белия дом. Въпреки това, Мелания иска час по-скоро да се върне там, където се чувства най-добре, защото в последните четири години е била като на скъп хотел - хубаво, но чуждо място, което бързо омръзва.

Снимка 509141

Източник: GettyImages

"Тя просто иска да си отиде у дома", коментират нейни приближени, цитирани от CNN. Те смятат и че Мелания по никакъв начин не би одобрила евентуалното намерение на Тръмп да се кандидатира отново на изборите след четири години.

Мелания Тръмп, тоалетите й като Първа дама на САЩ и защо много от тях са неуместни

Мелания Тръмп - краят на една модно недоразумение

Доста грешки за Първа дама

В момента Първата дама е изцяло фокусирана върху това как ще протече нейният личен живот от тук нататък, как да запази материалното, което има в момента, и как да успее да изкара собствени пари. Най-вероятният отговор на последния въпрос е - с издаването на книга.

Мелания също така иска да осигури плавен преход към новия стар живот на сина си Барън. Той ще завърши учебната година в това училище, което посещава сега, за да не му се създава допълнителен стрес.

Снимка 500496

Източник: GettyImages

Въпреки че в Мар-а-Лаго вече има засилено присъствие на специалните части, които ще продължат да пазят семейство Тръмп, в имението те ще могат да намерят много повече уединение и спокойствие. Но всички са убедени, че президентът няма да може просто така да се кротне.

Мелания Тръмп, напускането на Белия дом и ще издаде ли Първата дама книга с мемоари

Какво си е наумила Мелания

Планове за близкото бъдеще

Все пак, Мелания Тръмп има планове да продължи своята публична дейност и благотворителни инициативи, като си създаде собствен офис, по примери да другите Първи дами. Тя ще продължи да поддържа платформата Be Best, но ще се чувства много по-свободна да прави само това, което наистина иска.