Вече е ясно, че Доналд Тръмп е големият губещ на президентските избори в САЩ. Въпреки че за него битката за Белия дом сякаш още не е приключила и трудно ще приеме победата на конкурента си Джо Байдън, всички вече гледат напред. А там, на тази политическата карта, милиардерът с русата коса не присъства.

Покрай резултатите от вота обаче се заговори, че това може би няма да е единствената загуба, която Доналд Тръмп ще трябва да понесе. На фона на нестихващите четири години предположения, че бракът му с Мелания е един фалш, сега дойдоха и слуховете, че разводът им е все по-близо.

След няколко месеца, през януари, когато Байдън встъпи в длъжност, на Мелания вече няма да й се налага да се усмихва по принуда. А според публикации в световни медии, това е перфектната възможност госпожа Тръмп да стане неомъжена жена след 15 години брак, и тя "брои всяка минута" до нея.

Снимка 504558

Източник: GettyImages

През 2016 г. Мелания неведнъж споделя пред свои приятели, че никога не е очаквала съпругът й да стане президент. Тя отложи с пет месеца преместването си в Белия дом пред претекст, че синът й Барън трябва да завърши образованието си. А след това двамата спят в отделни стаи, твърдят редица източници.

Мелания Тръмп, денят на изборите в САЩ и тоалетът на Първата дама

Мелания гласува с тоалет за 20 хиляди долара

Но пропусна най-важното

Според бивша приближена на Първата дама, тя не се е осмелила да поиска развод, докато Тръмп е на власт, защото той ще намери начин да я накаже за това своеволие. Но скоро нищо няма да я спира да го направи, предава Daily Mail.