Сняг тази зима може и да нямаме много, но в телевизионния ефир се готви истинска вихрушка от сериали и предавания. Всички те започват в рамките на следващите няколко дни. И ако досега се оплаквахме, че няма какво да се гледа, то сега ще се чудим кое по-напред да гледаме.

ПРЕДАВАНИЯТА

Един за друг - от 22 февруари по Nova

Ето откъде ще грейне отново Емо Чолаков - от новото риалити за любовта, разбира се. Не като влюбено гълъбче, а като водещ. А като такъв ще подложи отношенията на 10 двойки на всякакви забавни тестове. Те пък ще трябва да докажат, че заедно са силни и могат да се справят с всички трудности. 

Гласът на България - от 23 февруари по bTV

Михаела Филева, Иван Лечев, Графа и Камелия отново ще се настанят удобно в столовете на журито, което за седма година търси новия певчески талант на България. Различното в новия сезон е Александра Петканова, която ще се върти зад кулисите на предаването и ще показва какво се случва там.

Гласът на България 2020, Александра Петканова и каква ще бъде ролята ѝ в предаването

Александра Петканова влиза в Гласът на България

Ето каква ще бъде ролята ѝ

MasterChef - от 24 февруари по bTV

Шестият сезон на предаването за най-добрите хоби-готвачи идва със същото жури (Силвена Роу, Петър Михалчев и Андре Токев), но с промени в правилата. За първа година участниците ще се борят не само за голямата награда от 100 000 лева, но и за златна престилка. В кухнята ще се използват много нови продукти, а стари и обичани български ястия ще се представят по нов, съвременен начин.

Като две капки вода - от 24 февруари по Nova

Въобще не сме се и съмнявали, че осмият сезон на шоуто за имитации ще дойде с други водещи. Колкото и да ни се искат нови и по-свежи лица, Зуека и Рачков ще си пеят старата песен на осми глас.

Вместо осем, колкото бяха в предишните сезони, участниците в този обаче ще са девет. Двама от тях бяха избрани чрез гласуване на зрителите, а другите са известни български звезди - като Тото, Маги Джанаварова, DARA и други.

"Като две капки вода" и какво да очакваме от осми сезон на предаването

Изненадите в новия сезон на "Като две капки вода"

Какво да очакваме от предаването

Hell's Kitchen - от 25 февруари по Nova

За трета поредна година 18 участници ще се борят за 100 000 лева и договор за ресторанта на шеф готвача Виктор Ангелов. Умишлено, сред тях отново е търсено и намерено голямо разнообразие, като най-открояващите се са тези, които са готвили за световни знаменитости. Водещият обаче обещава да бъде еднакво строг и справедлив към всички.

Hell's Kitchen България и някои подробности за трети сезон на кулинарното предаване

Изненадите в новия сезон на Hell's Kitchen България

Колко трудна е борбата за участие в третия сезон

Бригада нов дом - от 27 февруари по bTV

В петия сезон бригадирите ще ни изненадат приятно с няколко промени. Епизодите ще са по-дълги - час и половина, за да се запознаем по-подробно със съдбата на семействата, чиито домове претърпяват промяна. 

Освен това, във всеки епизод Караджов и бригадата му ще имат звездни помощници в ремонтните дейности. Ще видим и едно ново лице - Екатерина Ташева-Чери. Тя е в ролята на арт дизайнер, който прави от нищо-нещо.

СЕРИАЛИТЕ

"Съни бийч" - от 21 февруари по bTV

Новият сериал в ефира на телевизията ни прехвърля директно на морския бряг, и то на най-популярния роден курорт - Слънчев бряг. Романтичната комедия ще ни покаже как изглежда животът тук от гледната точка на четирима работещите в морския град, които са си и много добри приятели. Забавлението ни е гарантирано - в 12 епизода.

„Съни бийч“, bTV, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, Иво Аръков и какво да очакваме от новия български сериал

Какво да очакваме от „Съни бийч“ на bTV

Най-свежият български сериал за последните няколко години

"Ягодова луна" - от 25 февруари по Nova

Първият български сериал за пожарникари ще ни покаже отблизо как се спасяват човешки животи. Освен сред пламъците, действието ще се разгърне и в няколко интересни сюжетни линии на връзките между деца и родители. Естествено, не липсва и конфликтът между доброто и злото.

"Ягодова луна", Асен Блатечки, Рая Пеева, Александър Сано, Радина Боршош и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от "Ягодова луна" по Nova

Живот в пламъците, живот на ръба

"Откраднат живот" - от 25 февруари по Nova

Деветият сезон на сериала идва с нова порция от същото - медицински казуси и любовни истории. В него ще проследим как се развива животът на героите след смъртта на Евгения Генадиева. А заглавието на сезона - "Системата", е тясно свързано с неравните битки на лекарите със системата, в които много зрители ще разпознаят наболели проблеми в нашата страна.

All Inclusive - от 28 февруари по Nova

Още един морски сериал в родния ефир, още преди дори да е настъпила астрономическата пролет. Тук сюжетът се върти около две приятелски семейства, които заминават на почивка на родното Черноморие. А там ги очакват много смях и любов, малко сълзи и куп непредвидени ситуации.