Слънчев бряг не е за семейства с деца. И всички знаем защо - през лятото там купонът е само на шест и никога не спира. Коктейли, текили, шотове - пълна лудница и забавни случки за разправяне на внуците. Нещо подобно е и новият сериал на bTV и "Междинна станция".

"Съни бийч" е романтична комедия в 12 епизода, която ще ни покаже какво е да работиш през лятото в един от най-вървежните хотели на нашето море - от веселите моменти и небрежните летни свалки, до трудните ситуации и сложно забърканите взаимоотношения.

Всичко се върти около четирима приятели, един хотел и един разглезен богаташ.

Гомес (Бойко Кръстанов)

Източник: bTV

Гомес (Бойко Кръстанов)

Гомес (Бойко Кръстанов) е отдаден на работата си пиколо. Толкова, че когато в хотела има кризисна ситуация, всеки търси единствено него. Естествено, колкото и да му харесва да е пиколо, той знае, че това не е работа за цял живот. Има си и своите мечти и цели.

В любовта обаче на Гомес не му върви чак толкова - макар и доста млад, вече има един неуспешен брак зад гърба си. Единственото хубаво нещо от което е синът му, когото много обича. Но пък нали Слънчев бряг е един малък Лас Вегас, където всичко е възможно, защо пък да намери и любовта на живота си тук...

Ивон (Евелин Костова) и Дарина (Лидия Инджова)

Източник: bTV

Ивон (Евелин Костова) и Дарина (Лидия Инджова)

Ивон (Евелин Костова) е секси нахакана аниматорка, която работи в хотела вече шест лета. Също като Гомес, и тя е най-добрата в работата си по цялото Черноморие. А това, че е мокрият сън на много туристи, е съвсем отделен въпрос.

Дарина (Лидия Инджова) е сестра на Ивон. Занимава с археология и е пълна нейна противоположност. Много по-несигурна и плаха, тя започва работа в хотела на сестра си с надеждата, че може да се окаже едно ново начало.

Младен (Иво Аръков) е спасител. Задачата му е да опазва както пияните, така и трезвените гости от неприятни случки около басейна. Леко безцелен, той е по-скоро човек, който живее за безкрайния купон с рускини и полякини. И, разбира се, има така типичния бургаски диалектен говор, който прави нещата около Младен да изглеждат още по-комични.

Освен хотела, тези четиримата ги свързва и още нещо - едно истинско и силно приятелството. Но идилията им е развалена от Никола (Явор Бахаров) - сина на собственика на хотела. Комплексарче и типичното богаташко синче, той е свикнал да получава всичко, което поиска.

След като изгледахме първите два епизода на "Съни бийч", спокойно можем да кажем, че сериалът е сред най-свежите и добре заснети български продукции през последните години. Дори клишираните сцени, без които вероятно никой наш сериал не може да мине, не дразнят, а дори напротив.

Премиерата на "Съни бийч" е на 21 февруари от 20 ч. по bTV