Първите два филма за "Професия: Стриптийзьор" се оказаха доста приятна изненада. E, не бяха кой знае какъв хит в бокс офиса, защото всеки спечели под 200 милиона долара в бокс офиса.

Чанинг Тейтъм, Magic Mike's Last Dance, "Професия: Стрийптизьор" и кога ще бъде премиерата на филма

Кога отново ще видим Чанинг Тейтъм без тениска

Последната част на "Професия: Стрийптизьор" се задава

Но на фона на похарчените седем милиона долара за първия и респективно 14 милиона долара за втория филм, се оказаха същинско попадение. Но от 2015 г., когато излезе "Професия: Стриптизьор 2", не се говореше нищо за трети филм.

Е, до миналата година, когато стана ясно, че Чанинг Тейтъм и Стивън Содърбърг са решили да направят още един филм, с който да създадат трилогия. Като към момента не е ясно дали има планове и за четвърти.

Но понеже премиерата на Magic Mike's Last Dance наближава, от Warner Bros. решиха да пуснат първи трейлър, който да ни подскаже какво ще видим по кината след няколко месеца. И поне на пръв поглед изглежда, че третият филм ще бъде и най-мащабен.

Намираме Майк (Тейтъм) работещ в бар, загърбил стриптийзьорството. Но това се променя, когато в живота му влиза богата дама (Салма Хайек), която го убеждава да заминат за Лондон, където да изнесат най-голямото представление, което хората са виждали.

Разбира се, по пътя ще има трудности, но от трейлъра виждаме и химията между Хайек и Тейтъм и горещите танци, които ще видим във филма.

Премиерата на Magic Mike's Last Dance е на 14 февруари