Емили официално се завърна в Париж! Тази новина сподели Лили Колинс, която отново ще влезе в ролята на героинята си за третия сезон на Emily in Paris.

Emily in Paris, трети и четвърти сезон на сериала, и потвърждението за участието на Люсиен Лавискаунт

Новини за трети сезон на Emily in Paris

Снимките започват съвсем скоро

Лили качи снимка, на която са заедно с колежката ѝ Ашли Парк. Като описание към кадъра в Instagram, от който виждаме, че вече са пристигнали във френския град, Лили пише:

"Отново в Париж! Нека снимките на трети сезон започнат!"

Ашли Парк също качва свои снимки, към които пише: "Забелязвам една подаваща се Айфелова кула и две щастливи момичета!"

Изглежда и двете актриси кипят от ентусиазъм за началото на работния процес. А че третият сезон вече активно се снима, става ясно и от официалното потвърждение на Netflix в профила на Emily in Paris.

От платформата споделиха и снимка от предварителното четене на сценария. "Отново на маса заедно, но не за среща с клиент или вечерно парти. Снимането на трети сезон започва!", пише към нея.

Новината, че един от най-хитовите Netflix сериали, Emily in Paris, ще се завърне не само с трети, но и с четвърти, научихме още през януари - съвсем малко след края на втори сезон, който завърши драматично за главната героиня Емили.

Тя решава да остане във Франция, за да спечели сърцето на съседа си Габриел (Лукас Браво), но научава, че за съжаление той отново се е събрал с бившата си Камий (Камий Разат).

А любовният триъгълник предстои да стане направо четириъгълник, тъй като на хоризонта се появява Алфи (Лусиен Лавискаунт). Той ще влезе в конкуренция с Габриел и ще се опита да примами Емили в своята любовна хватка. Какъв избор ще направи самата тя, предстои да разберем.

Филипин Лерой-Болю, Emily in Paris и тоалетът на актрисата, за който всички говорят

Разголената рокля на Филипин Лерой-Болю, за която всички говорят

Смела и дръзка визия

Но дори Лили Колинс признава: "Не знам какво ще направи. Все се питам. Но какъвто и да е изборът, ще има и драма, мода, много забавление и романтика."