Пропускала всевъзможни церемонии две години подред, през 2022 г. филмовата индустрия гледа да навакса това. Затова почти не се учудихме, че раздаването на две филмови награди - БАФТА и Critics Choice Awards, се състояха в един и същи ден (13 март), в Лондон и в Лос Анджелис.

"Спайдърмен: Няма път към дома", БАФТА и защо филмът няма да бъде взет предвид на наградите

Защо "Спайдърмен: Няма път към дома" няма да спечели БАФТА

Сроковете са, за да се спазват

Отравяме поглед към втория, където забелязахме любопитна тенденция - няколко двойки координираха тоалетите, с които се появиха на червения килим.

Започваме с Кристен Стюърт и Дилън Майер. Двете се сгодиха през ноември миналата година, а Critics Choice Awards е първото бляскаво събитие, на което се появяват като двойка. Кристен беше в рокля Dolce and Gabbana и обувки Jimmy Choo, докато Дилън беше заложила на аксесоари Chanel.

Серина и Винъс Уилямс също пристигнаха заедно на червения килим по повод филма за тях "Методът Уилямс". Винъс беше избрала сексапилна рокля в сребристо с две дълбоки цепки отпред, а Серина - драматична и пищна рокля в същия нюанс. И двете сестри бяха заложили на Versace.

Снимка 566766

Източник: GettyImages

Сериалът Bridgerton отново е актуален, защото съвсем скоро излиза вторият му сезон. Звездите от него Симон Ашли и Джонатан Бейли се появиха като двойка на церемонията, а 26-годишната актриса изглеждаше забележително във Valentino.

Снимка 566767

Източник: GettyImages

Двама съпрузи в живота също уважиха събитието - Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит. Както винаги, моделът и актриса беше заложила на експресивен модел и ярък цвят рокля, дело на Gucci.

Снимка 566765

Източник: GettyImages