Уил Смит направи голямото си завръщане по кината с "Лоши момчета: Всичко или нищо". През последните две години не бяхме гледали филм с него (освен Emancipation в Apple TV+) и главната причина бе шамарът, който удари на Крис Рок на Оскарите.

"Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и провал ли се оказа филмът в бокс офиса

Провал ли се оказва четвъртият филм за "Лоши момчета"

Ето какво казват приходите

И поне към момента приходите от бокс офиса показват, че четвъртият филм за "Лоши момчета" успява да спечели сърцата не само на феновете на франчайза, но и на всички други зрители.

Но нито един от филмите, в които Смит влиза в ролята на Майк Лаури, не е сред тези, които актьорът смята за своя най-добър. Уил Смит бе на гости в предаването Hot Ones, където трябваше да отговаря на различни въпроси, докато опитва някои наистина люти сосове.

Именно оттам разбираме, че според актьора най-добрият му филм е "Преследване на щастието" (2006 г.), където участва заедно със сина си Джейдън Смит. На второ място Смит нарежда "Мъже в черно" (1997 г.) заради режисирането, кинематографията и музиката във филма.

На трето място застава "Аз съм легенда" (2007 г.), на който от известно време работи върху продължение заедно с Майкъл Б. Джордан. На четвърто място в класацията на Уил Смит е "Методът Уилямс" (2021 г.), в който изигра бащата на Серина и Винъс Уилямс и който му донесе Оскар.

Какво да очакваме от "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Какво да очакваме от "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Четвъртият филм от поредицата е по-добър, отколкото има право да бъде

Филмите за "Лоши момчета" и този за "Аладин" пък са сред тези, с които се е забавлявал най-много, докато ги е снимал., пише NME.