В Европа може да се вълнуваме от Евро 2024, което смело наближава финалната си фаза, но и в Южна Америка тече шампионат - Копа Америка. Там в четвъртфинален сблъсък една срещу друга се изправиха Аржентина и Еквадор.

Ето кои са най-високоплатените треньори на Евро 2024

Ето кои са най-високоплатените треньори на Евро 2024

Милионите са налице, но за момента не и резултатите

И макар настоящият световен шампион да взе мача с 4:2 след изпълнение на дузпи, мачът не мина и без куриоз. Лионел Меси пропусна дузпа, а феновете на Еквадор бяха изненадани от това, че вратарят Александър Домингес не изрази бурно радостта си от този факт.

Вместо това Домингес отиде да прегърне и успокои звездата на Аржентина след пропуска. Постъпката му предизвика вълна от положителни коментари в социалните мрежи.

Снимка 673295

Източник: GettyImages

"Респект за това, че не се зарадва, когато насреща му стои Меси", гласи един коментар. "Това е истинска класа" и "Той е наясно с напрежението, пред което е изправен Меси" са някои от останалите.

Снимка 673296

Източник: GettyImages

След победата на Аржентина срещу Еквадор Лионел Меси разказва, че преди мача аржентинският вратар Емилиано Мартинес се е пошегувал, че ще се стигне до дузпи. "Каза, че ще ги спаси всичките", коментира Меси, цитиран от Sport Bible.