Благодарение на "Еуфория" хората започнаха да говорят много повече за Зендая, а Сидни Суийни, Барби Ферейра, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Хънтър Шейфър и Алекса Деми се явиха като свежи нови звезди.

Джавон Уолтън, "Еуфория" и пренаписаната финална сцена с героя му

Финалната сцена от "Еуфория", променена в последния момент

Не е трябвало да става така...

След втория сезон голям интерес имаше и към Клои Чери, която влезе в ролята на Фей - наркозависимото момиче, приютено от Фез (Ангъс Клауд) и Аш (Джавон Уолтън) в техния дом.

На пръв поглед ролята ѝ не беше значима, но това се промени точно в последния за сезона епизод. Факт е обаче, че всички фенове на сериала се интересуваха от Чери. Някои от това с какво се е занимавала преди да се снима в "Еуфория", а други - от външния ѝ вид.

В интервю за Variety порно актрисата споделя, че е изненадана от големия интерес на хората към нея след участието си в сериала на HBO. Определя го като нейните 15 минути слава и е благодарна за всички позитивни коментари, които е получила.

Но в същото време е изненадана от големия интерес към устните ѝ, защото смята, че много хора са обсъждали в социалните мрежи колко големи са всъщност те. За Клои Чери е странно и дори сюрреалистично, защото устните ѝ са такива от доста време.

Но до този момент никой не е проявявал такъв интерес към тях. Е, поне тя не знае. Затова ѝ е странно да вижда мемета и коментари относно големината на устните си. Но смята, че това е част от славата, когато тя стане по-голяма.

Клои Чери, хранителните разстройства, порно индустрията и как тя е навредила на актрисата от "Еуфория"

Акрисата от "Еуфория", на която порно индустрията е навредила

Клои Чери говори за трудната среща с хранителните разстройства

В интервюто Чери казва също, че се надява в трети сезон героинята ѝ да се сближи с Ру (Зендая), защото смята, че много си приличат. Могат да обменят опит, а и смята Ру за герой, който не обича да съди хората - точно от такъв приятел пък има нужда Фей според нея.