Новините, свързани с нови филми с Кейт Уинслет не спират, което може да е само добра новина за нас. Английската актриса е известна с това, че не поема случайни роли, а последните заглавия с нея определено го потвърждават.

Кейт Уинслет има коремче и никой не може да я принуди да го крие

Кейт Уинслет има коремче и никой не може да я принуди да го крие

Какво сподели актрисата за снимките на Lee

Съвсем скоро очакваме да я видим в биографичната драма Lee, наскоро приключи сатиричният сериал "Режимът" по Мах, но определено бяхме най-впечатлени от ролята й в сериала "Мер от Ийстаун" няколко години по-рано.

Сега 48-годишната Уинслет отново се захваща с лимитиран сериал. Името му е The Spot и е продукция на Hulu. В центъра на историята му е семейството на учител в гимназия и съпругата му, която е успешен хирург.

Снимка 636546

Източник: GettyImages

Когато обаче той започва да подозира, че тя е свързана със случай, при който дете е блъснато от автомобил, а шофьорът е избягал от произшествието, в семейството започват да изплуват погребани тайни, лъжи и предателство.

Кейт Уинслет става фотографка, която заснема кадри от Втората световна война

Кейт Уинслет става фотографка, която заснема кадри от Втората световна война

Ето какво ни подсказва тийзърът на Lee

За момента няма информация за другите актьори, но сме готови да се обзаложим, че Кейт Уинслет е в ролята на съпругата. Сценарист на The Spot ще е Ед Соломон, който стои зад "Мъже в черно" и франчайза "Зрителна измама", пишат The Hollywood Reporter.