Миналата година бе доста трудна за Арми Хамър, защото тогава Discovery+ пуснаха документалната поредица от три части "Къщата на Хамър" (House of Hammer).

House of Hammer, Арми Хамър и трейлър на документалния филм за актьора

Жестоката истина за насилието в рода Хамър

Трейлър на House of Hammer

В нея бе обещано, че ще се разкрият тайните на фамилия Хамър, свързани с насилие. Няколко месеца по-късно поредицата ще направи дебюта си у нас.

Първата част, озаглавена "Къщата на Хамър: Любовна бомба", ще проследи всички обвинения в сексуално насилие и канибализъм, които бяха отправени към Арми Хамър през последните няколко години.

Снимка 516232

Източник: GettyImages

"С "Къщата на Хамър" ставаме свидетели на наистина смущаващи подробности и зловещи тайни, които парите и властта не могат да скрият", пояснява Джейсън Сарланис, президент на отдела на WBD за криминално и разследващо съдържание за телевизия и стрийминг.

Арми Хамър, обвиненията в сексуално насилие и признанието, че е бил сексуално малтретиран

Арми Хамър проговори - когато и обвиненият в сексуално насилие е бил сексуално насилван

Личната история на актьора

Освен интервюта с жените, обвинили Хамър в насилие, ще видим и такова с неговата леля Кейси, която ще ни потопи дълбоко в проблемите не само на Арми Хамър, но и на неговите роднини. "Къщата на Хамър" разказва смразяваща история за неправдите около семейство Хамър, които датират десетилетия назад и до момента са били пазени с власт и пари.

Трите части на "Къщата на Хамър" ще бъдат излъчени на 12, 19 и 26 март от 23 ч. по TLC.