През януари 2021 г. Арми Хамър попада под светлините на прожекторите, след като се появиха твърдения, че е изпращал съобщения със сексуалните си фантазии на жени. По това време няколко жени обвиниха актьора в сексуално насилие. Той обаче отрече.

House of Hammer, Арми Хамър и трейлър на документалния филм за актьора

Жестоката истина за насилието в рода Хамър

Трейлър на House of Hammer

Сега Арми Хамър разкрива, че след като скандалът избухва, е направил опит за самоубийство. Това, което го кара отново да мисли трезво, са двете му деца Харпър и Форд.

Признанията на актьора обаче не спират дотук. В интервюто си за Air Mail той разкрива също, че през 2017 г., в период, в който е бил нещастен, изневерява на тогавашната си съпруга Елизабет Чембърс. Освен това потвърждава, че е имал връзка с Ефи Ангелова (една от жените, обвинила го в сексуално посегателство), която е по взаимно съгласие.

Снимка 605326

Източник: GettyImages

В първото си интервю след обвиненията в сексуално насилие отпреди две години Арми Хамър изненадващо признава, че когато е бил едва на 13 години, е бил сексуално малтретиран от църковен пастор, пише Us Weekly.

"Това, което направи за мен, беше, че въведе сексуалността в живота ми по начин, който беше напълно извън моя контрол", споделя актьорът. След този случай сексуалните му интереси преминават към такива, които изискват той да контролира ситуацията. И не крие, че този момент е бил "опасен прецедент в живота" му.

В интервюто Арми Хамър отрича обвиненията в сексуален тормоз още веднъж, като обяснява, че за него целият смисъл в секса е "взаимното удоволствие" и ако партньорът му не се забавлява, то и той не се забавлява.

Арми Хамър, Каймановите острови и работи ли там актьорът

Мистерията около Арми Хамър

Какво ли прави актьорът

Явно актьорът наистина е преосмислил случилото се, тъй като в интервюто казва също, че признава грешките си и поема отговорност за факта, че е използвал хората и се е отнасял с тях по-лошо, отколкото е трябвало. Но в същото време споделя, че не би се върнал назад във времето и не би променил нищо от това, което му се е случило.