В град, известен със своите оживени улици и разнообразно население, стремежът на една жена към любовта привлече вниманието на мнозина. Каролина Гейтс, 29-годишен модел, живеещ в Ню Йорк, решава да вземе нещата в свои ръце, след като се разочарова от света на онлайн запознанствата.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

След като две години не може да намери подходяща половинка, тя излиза на улицата, въоръжена с надпис "Търся съпруг", с надеждата да намери истинска връзка.

29-годишната инфлуенсърка използва TikTok, за да сподели своята история, която бързо става толкова популярна, че редица други жени започват да следват примера ѝ. В няколко видеоклипа се вижда как Гейтс се разхожда с табелата из центъра на Манхатън, вярвайки, че мечтаният мъж ще се появи по чудо.

Нетрадиционният подход на Гейтс предизвика много разговори и дори довежда до потенциално съвпадение. "Реших да направя табела с надпис "Търся съпруг" и да се разходя из града, за да видя дали това ще проработи", казва тя. И докато се разхождаше по улиците, поразителното й присъствие привлича вниманието на редица минувачи, както отбелязва Mirror.

На красавицата не ѝ се налага да чака дълго за ухажор. Един джентълмен се приближава до Гейтс, любопитен за зодията й и защо търси любов по този начин. Двамата завързват разговор и Гейтс веднага е привлечена от неговата доброта и чувство за хумор.

"Размених номера с едно от момчетата във видеото. Говорихме през последните няколко дни", споделя тя. "Тъкмо се опознаваме. Все още е ново, но ще видим как ще се развие тази връзка."

Ан Мари Хегърти - жената, излизала с мъже от 25 страни, за най-романтичните си преживявания

Да излизаш с мъже от 25 страни в търсене на голямата любов

Къде са най-романтични и къде - не съвсем

От профила ѝ в Instagram не може да се разбере дали и как точно се е развила връзката им, но пък оригиналният ѝ подход стана причина бързо да натрупа една солидна база последователи, като към ден днешен може да се похвали с цели 1.2 милиона.

Подобно на Каролина Гейтс, Яел Фридман Наймарк се очертава като жена, която не се страхува да предприеме смел и уникален подход към намирането на своята сродна душа. Излизайки отвъд традиционния метод за търсене на любовта по улиците, тя избира да носи булчинска рокля като символ на готовността си да каже "Да" на правилния човек.