Напоследък Деми Мур привлича вниманието ни повече със секси снимките, които качва в профилите си в социалните мрежи, отколкото с нови и вълнуващи роли.

Деми Мур и секси снимките ѝ по бански

Дори на 60 Деми Мур е секси по бански

Актрисата е в чудесна форма

Е, ролята ѝ в The Substance обаче привлича вниманието ни след официалната премиера на филма на кинофестивала в Кан. Очакванията ни към него вече са високи заради факта, че получи овации в продължението на девет минути след премиерата си на кинофестивала.

В The Substance Мур влиза в ролята на прочута актриса на име Елизабет Спаркъл, която прави кариерен завой и започва да води дневно предаване за упражнения. В даден момент обаче Спаркъл бива заменена от по-млада и по-красива звезда Сю (Маргарет Куоли).

Снимка 665922

Източник: GettyImages

Именно това поражда големия конфликт във филма, който ескалира и в една от сцените се вижда как героините на Деми Мур и Маргарет Куоли се бият помежду си чисто голи. Според The Hollywood Reporter, които са имали възможността да бъдат на премиерата, въпросната сцена е била кървава, но публиката в залата е харесала видяното.

На пресконференция, посветена на The Substance, 61-годишната Мур казва, че филмът я е извадил от зоната ѝ на комфорт. Но също така се е съгласила на голите сцени, защото те са били важна част от процеса по разказването на историята. 

Деми Мур и Маргарет Куоли

Източник: GettyImages

Деми Мур и Маргарет Куоли

Актрисата обаче допълва, че заснемането на тези сцени са преминали гладко благодарение на Куоли и режисьорката Корали Фаржа. Деми Мур казва още, че една от основните идеи на The Substance е не да противопостави младите срещу по-възрастните жени, а по-скоро "да прецака мъжкия идеал за жена".

Фаржа пък твърди, че насилието във филма ѝ е метафора за психическото и физическото насилие, което мъжете упражняват над жените, заради което жените се впускат в преследване на нереалистични идеали за красота.

"Стажантът" с Мария Бакалова превзе Кан 2024 - колко време всъщност са продължили овациите след филма

"Стажантът" с Мария Бакалова превзе Кан 2024 - колко време всъщност са продължили овациите след филма

Няколко разнородни твърдения, но крайният резултат отново е впечатляващ

И макар всички мъжки персонажи във филма да са представени като токсични, Деми Мур казва: "Не сме против мъжете, а против гаднярите." The Substance ще бъде разпространен в световен мащаб от Universal, но все още не се знае кога ще видим филма по кината.