В края на миналия месец разбрахме, че Клинт Истууд се е насочил към поредния филм, който да режисира в дългата си кариера.

Juror #2 - това ли ще е последният филм на Клинт Истууд

Това ли е последният филм на Клинт Истууд

Всичко, което знаем към момента

Тогава нищо не бе сигурно, но се смяташе, че Juror No. 2 ще бъде и последният филм на 92-годишния Истууд. Но ето, две седмици по-късно разбираме, че филмът наистина ще го бъде, като негов продуцент ще бъде Warner Bros.

И това не е всичко, защото след няколко месеца на усилено търсене на подходяща екранна двойка Клинт Истууд най-после е избрал актьорите за главните роли. Според The Hollywood Reporter това са Никилъс Холт и Тони Колет.

В Juror No. 2 Холт трябва да изиграе член на съдебно жури, който участва в дело за убийство. По време на процеса обаче той осъзнава, че може да има пряка вина в смъртта на жертвата. Така бива изправен пред избора дали да манипулира цялото жури, за да се спаси, или да каже истината и да се предаде.

Тони Колет пък се очаква да изиграе прокурора по делото. Очакванията са снимките на филма да започнат още този юни, което ще означава, че вече трябва да е навършил 93 години.

"Ренфийлд" – какво да очакваме от филма за Дракула с Никълъс Кейдж и Никълъс Холт

Какво да очакваме от "Ренфийлд" с Никълъс Кейдж като Дракула

Кой да предположи, че вампирите са хем кръвожадни, хем смешни

В профила си в Instagram Холт написа, че не може да повярва, че снима филм с един от неговите герои. Но това не е всичко - оказва се, че отново ще си партнира с Колет. Двамата участваха във филма "Маркъс" (About A Boy) през 2002 г.