Джъстин и Хейли Бийбър са едно от любимите ни звездни семейства. Двамата са заедно от едва около две години, но скоро ще празнуват първата годишнина от брака си.

В последното си интервю за Vogue India моделът признава, че въпреки популярните си баща и чичо, тя никога не се е чувствала известна. Дори ако не е била една нелепа контузия на крака, е щяла да продължи да се занимава с балет, а не да се прехвърли в модните среди.

Днес, когато е госпожа Бийбър, Хейли е категорична, че животът й е бил доста различен от този на нейния съпруг, който още от много млад се е сблъскал лице в лице със славата. А тя е била напълно нормална допреди три години...

Днес обаче всички погледи са в нея. "Била съм обградена от чиста и натурална красота през целия си живот", казва тя. И от майка си и баба си се е научила да цени това, което природата й е дала, и да подчертава силните си страни.

Госпожа Бийбър демонстрира и личен стил, на който мнозина искат да подражават. А що се отнася до дрехите, които носи, никога не я е спирало да си купя някоя, само защото се води мъжка. Обича експериментите, а като любима вещ в гардероба определя коженото яке.

Да бъдат далеч от предразсъдъците Хейли е категорична, че ще научи и своите бъдещи деца. И за нея, и за Джъстин е от съществено значение да ги възпитат как да се държат с хората, защо да не казват определени неща и да не съдят за останалите по цвета на кожата или техния произход например.

Хейли Бийбър, Кендъл Дженър, Бионсе и как ги оцени една сервитьорка от Манхатън

Разкритията на една сервитьорка за Хейли Бийбър

Откровения в TikTok

Бийбър не крие, че винаги се е чувствала привилегирована от това, че е бяла жена в САЩ и никога няма да разбере какво е да си жертва на расизъм. Затова и е категорична, че не иска децата й някой ден да накарат някого да се почувства като втора класа човек.