Тази вечер в Hell's Kitchen отново ще е достa напечено - нетрадиционно готвене, изненадващи обрати, недоволни гости и един уволнен на края на вечерната резервация.

Двамата номинирани тази седмица са Чилева и Тихомиров. Именно между тях ще е оспорваното състезание със сериозен залог - оставане в Кухнята на ада. Този кулинарен дуел обаче ще бъде по-различен от всичко, което сме виждали сега в предаването.

Номинираните няма да имат достъп до кухнята, а ще разчитат за победата на своите кухненски аватари от ново поколение - Ларинатор 2019 и Пецатрон Прайм. Това е голяма изненада и стрес за Чилева и Тихомиров, но те ще трябва да сe мобилизират и да покажат, че да добри не само с двете si ръце, но и в ролята на ръководители, които предават знания и умения.

Снимка 410792

Източник: OTDO Consult

Зрителите не само ще се забавляваме с кулинарния дуел, но и ще научим какво е е гарам масала, миньонет, как се работи със сифон и какво е доматена пяна. Ще разберем и кой е втория изгонен от Hell's Kitchen.

Извън дуела за оставане, вечерната резервация крие изненади и за двама отбора. Джакпотът отива при червените, но дали това ще им е достатъчно за победа, ще разберем довечера. Интересно е и дали мъжкият отбор отново ще бъде една добре смазана машина. 

Кулинарните творения на двамата отбора пък са очаквани с нетърпение от VIP гостите в ресторанта на Hell's Kitchen. присъствието на Силвия и Теди Кацарови, Гери-Никол, Цветана Манева и нейния внук наливат допълнително масло в огъня. 

Колко доволни и нахранени обаче ще останат звездните гости, ще разберем тази вечер. На фона на целия екшън в кухнята, една жена ще успее да разтупти сърцата и да подкоси краката на мъжете от синия отбор.