Петък късен следобед - време за обичайния мини преглед на случилото се в света на музиката през изминалата седмица. Тя не е белязана от гръмко събитие, но пък ни носи едно интересно завръщане.

Започваме с него - Duran Duran обявиха, че ще издадат новия си албум Future Past през октомври тази година. От него е песента Invisible, от която разбираме, че британците са останали верни на стила си от 80-те. И че видеото й е дело на изкуствен интелект.

Джаред Лето и неговата Thirty Seconds To Mars също се отчетоха с ново парче. От официалния им канал в YouTube разбираме, че то е посветено на невероятната енергия по време на концертите на групата.

Пинк също се отчете през седмицата с All I Know So Far. Песента, както и визията й, не ни изненадва с нищо и може би точно това е силата на Пинк.

Последните месеци са силни за H.E.R. 23-годишната певица се сдоби с Грами, както и с Оскар за оригинална песен за две различни парчета. Come Through е най-новото й в колаборация с Крис Браун.

Отваряме пътя към уикенда с една наша отдавнашна любимка. Джос Стоун продължава да прави музика за душата и ей това го доказва.