Вече сме напълно убедени, че Ballan има забавна история за всяка ситуация. Нужно е само да започнем изречение, и да го оставим нататък той да реди думи, герои, случки. Доколко е добър, не ние ще определяме, а броят на последователите му в TikTok (644 хиляди), във Facebook (254 хиляди), в Instagram (267 хиляди) и в YouTube (159 хиляди).

Когато те гледат толкова много чифта очи, животът невинаги е песен. А за да ги държиш все в теб вперени, ти трябват изключително много време, усилия и отдаденост. Но пък той има на своя страна технологиите, които успява да използва във всяка сфера и на работата, и на живота си.

Че всичко това не е детска игра ще го потвърди и самият Ballan, който към снимането на забавни видеа, инфлуенсърството и работата в телевизията отскоро добави още една отговорност - бащинството.

Ето така от човек, който доскоро си е дремвал следобед, Ballan сега почти не намира време за себе си. Но пък има нула проблем с това, защото целта му е по-голяма: да бъде добър пример както за новородения си син, така и за последователите си в социалните мрежи.

Как обаче намира време за всичко? По какво си приличат инфлуенсърството и бащинството? И какво е правил всеки ден, докато половинката му е бременна - това са част от нещата, които ще разберем от специалното му видео интервю.

Текстът и видеото са реализирани с подкрепата на Samsung

Видео: Иван Христов @ivan_hristov

Локация: Grand Hotel Millennium Sofia