През лятото на 2021 г. бяхме доста развълнувани да разберем, че Крис Евънс и Скарлет Йохансон ще обединят усилия и ще ги видим отново заедно на екран във филма Ghosted.

Ghosted, Ана де Армас, Крис Евънс и филмът, в който кубинската актриса ще замени Скарлет Йохансон

Когато Ана де Армас замени Скарлет Йохансон

Вече очакваме Ghosted още по-нетърпеливо

Само няколко месеца по-късно обаче стана ясно, че работния график на Йохансон не ѝ позволява да се включи в снимките на филма. И тогава тя бе заменена от Ана де Армас. И над година по-късно Apple TV+ пуснаха и трейлър на филма.

От него разбираме, че Ghosted ще започне като типична романтична комедия, в която момче (Евънс) среща момиче (Де Армас) и химията между тях е повече от явна. След прекарани няколко страхотни дни заедно обаче героят на Евънс трябва да се върне у дома и с разочарование разбира, че момичето, по което вече е хлътнал, просто игнорира всичките му съобщения.

Наивността му обаче го кара да мисли, че нещо се е объркало и тя просто не вижда съобщенията му. Затова отива в Лондон, за да я изненада. Там обаче бива объркан от мафията за друг човек и е пленен. Точно преди да започнат мъченията пък се оказва, че момичето, по което е хлътнал е таен агент на ЦРУ.

Трейлърът на Ghosted ни подсказва, че освен любовна история ще видим и много екшън. Ще видим и как Ана де Армас раздава правосъдие. Това пък е трети филм, в който Крис Евънс и кубинската актриса ще си партнират след "Вади ножовете" и The Grey Man.

Ghosted е в Apple TV+ от 21 април